Home

Gezondheidsmeting

Programma's en adviezen

Huidscan en Huidanalyse

Gretha Galama

Ervaringen van cliƫnten

Contact

weet hoe jij leeft

Preventieve gezondheidsmetingen en coaching naar optimale vitaliteit


Gretha Galama

Gretha Galama is orthomoleculair therapeut en voedingscoach. Haar grote passie is mensen te ondersteunen om zo gezond mogelijk te blijven. Zij heeft al twintig jaar een gezondheidspraktijk aan huis en zij heeft dertig jaar ervaring in de reguliere gezondheidszorg.
Zij is erg enthousiast over Gretha Galama het nieuwe ES Teck systeem. Ze merkt dat veel mensen behoefte hebben aan kennis en inzicht in hun gezondheidsklachten. Ze willen preventief aandacht besteden aan hun gezondheid. Mogelijke beweegredenen zijn dat ze zich niet fit voelen, niet lekker in hun vel zitten of bijvoorbeeld jeuk of pijn hebben. Met het ES Teck apparaat zijn de benodigde gegevens al na twee minuten beschikbaar.

Daarnaast werkt Gretha al jaren succesvol met een erkend programma voor vitaliteit, voeding en gewichtsbeheersing. Nadat zij zelf het programma had gevolgd is zij opgeleid tot professioneel coach. Dit programma is gebaseerd op zowel wetenschappelijke ontwikkelingen als jarenlange ervaring. Het is een krachtige combinatie van gezond eten, bewegen, het goede uit de natuur en geeft inzicht hoe de ongewenste situatie blijvend veranderd kan worden. Het resultaat is dan ook meer vitaliteit en een passend gewicht en is ondersteunend bij vele gezondheidsklachten!