Home

Gezondheidsmeting

Programma's en adviezen

Huidscan en Huidanalyse

Gretha Galama

Ervaringen van cliënten

Praktijk en contact

weet hoe jij leeft

Preventieve gezondheidsmetingen en coaching naar optimale vitaliteit


Programma's en Adviezen

Op basis van de meetuitkomsten kan een persoonlijk consult gegeven worden. Hierbij komen zo nodig aan de orde:

  • Adviezen voor voeding, beweging en lifestyle
  • Programma voor vitaliteit en gewichtsbeheersing


Vitaliteits- en gewichtsbeheersingsprogramma
Ik ben coach van een erkend vitaliteits- en gewichtbeheersingsprogramma dat is ontwikkeld voor meer energie, vitaliteit en een blijvende gewichtsbeheersing. Dit programma kan voor veel mensen het antwoord zijn op de vraag waarom hun lichaam niet zo functioneert als zij zich zouden wensen. Ik maak deel uit van een team met als doel mensen bewust te maken van een gezonde leefstijl in de breedste zin van het woord.
Wat maakt dit vitaliteits- en gewichtbeheersingsprogramma zo uniek? De opzet hiervan is dat het in 42 dagen stapsgewijs een goed inzicht leert geven in uw eigen stofwisseling en hoe u bewuste keuzes kunt gaan maken, passend binnen uw eigen leefstijl. Leest u hier verder over de opbouw van dit programma.


Hoogwaardige voedingssupplementen
Er wordt in de praktijk ter ondersteuning o.a. gewerkt met hoogwaardige voedingssupplementen met een officiële claim: "De supplementen, vitaminen en mineralen zijn de enige ter wereld die afkomstig zijn van planten verbouwd, geoogst en verwerkt in vier natuurvriendelijke boerderijen in Californië, Washington State, Mexico en Brazilië. Er worden geen schadelijke pesticiden, onkruidverdelgers of kunstmest gebruikt, maar de natuur doet het werk. Het resultaat? De volledige zekerheid van de kwaliteit gedurende het gehele productieproces en dus supplementen boordevol met het goede uit de natuur."