Home

Gezondheidsmeting

Programma's en adviezen

Huidscan en Huidanalyse

Gretha Galama

Ervaringen van cliënten

Praktijk en contact

weet hoe jij leeft

Preventieve gezondheidsmetingen en coaching naar optimale vitaliteit


Ervaringen van cliënten (1)

Een client uit de Trynwalden
"Ik ben nu een aantal maanden in behandeling bij Gretha Galama van WEET HOE JIJ LEEFT in Oudkerk en met geweldige resultaten.
Al jaren had ik problemen met darmen en stofwisseling en komt er nu de balans. Na jaren zoeken, is het juiste gevonden: er was een sterke verzuring, en veel pijn in middenrif. Die pijn is nu verdwenen, mijn darmen herstellen zich en de verzuring verdwijnt langzaam uit het lichaam. Ook moet ik vermelden dat ik kwam met verharde bloedvaten met code oranje, en door het advies en de suppletie van Gretha was dit binnen 2 maanden verdwenen. Ik zou een ieder dit aanraden om zo preventief met je gezondheid om te gaan".


Van een enthousiaste client

Vorig jaar kwam ik voor het eerst in aanraking met Gretha Galama, met een leuk gesprek en een intake, kreeg ik na een meting het passende advies en supplementen voor mij. Na een paar keer terug komen kreeg ik het voedings-en leef advies en de supplementen die mijn leven deden veranderen. Vooral na dat ik de speciale MSM poeder,die Gretha heeft, ging gebruiken, ging het stukken beter met me. Heb dik 10 jaar met erge pijnen geleefd, steeds met zwaardere pijnstillers. Nu na een jaar met de vitaminessupplementen die bij me passen, andere eet/leefwijze, kom ik vrijwel pijnloos de tijd door. Kom ik niet meer stijf m'n bed uit. Heb weer plezier om te werken in de tuin. Hoop nog vele jaren zo verder te kunnen.


Meer ervaringen van cliënten.